DoeMaarDuurzaam! workshop - Wassenaar
Elke maand is er bij Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar een workshop waarbij jong en oud kan leren om op een creatieve manier met duurzaamheid bezig te zijn! deze maand ruiken we de lente al: we gaan aan de slag met groeien en bloeien

Duurzaam bezig zijn hoeft niet groot te zijn: een eigen tas meenemen bij het boodschappen doen, je lunch in een trommel mee in plaats van een boterhamzakje of een herbruikbare waterfles gebruiken scheelt al veel plastic afval bijvoorbeeld.

In de nieuwe DoeMaarDuurzaam! workshops leer je elke maand hoe je van oude materialen iets nieuws kan maken of hoe je zelf op een creatieve manier met kleine stapjes aan de slag kan.

Deze maand in Wassenaar: Dat de natuur 'extra' groen nodig heeft is algemeen bekend, meer groen en minder tegels zijn niet alleen goed voor het grondwater maar ook voor veel insecten en vogels die dit gebruiken als tussenstop om letterlijk even bij te taken. Wij gaan een handje helpen door oude materialen te herbruiken en in eigen tuin/balkon te kunnen gebruiken en leren over wildzaaien en hoe dat kan helpen.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar
(20 april Voorschoten klik