DoeMaarDuurzaam! workshop - Voorschoten
Nieuw bij Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar: elke maand is er een workshop waarbij jong en oud kan leren om op een creatieve manier met duurzaamheid bezig te zijn! deze maand maken we een goed begin: Help de dieren in je omgeving de wintermaanden door!

Duurzaam bezig zijn hoeft niet groot te zijn: een eigen tas meenemen bij het boodschappen doen, je lunch in een trommel mee in plaats van een boterhamzakje of een herbruikbare waterfles gebruiken scheelt al veel plastic afval bijvoorbeeld.

In de nieuwe DoeMaarDuurzaam! workshops leer je elke maand hoe je van oude materialen iets nieuws kan maken of hoe je zelf op een creatieve manier met kleine stapjes aan de slag kan.

Deze maand in Voorschoten: Tuindieren, zoals vogels, insecten en egels, kunnen in de winter wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van warmte en genoeg te eten. Kom gezellig bij Doe Maar Duurzaam knutselen aan je eigen insecten hotel, vogel snacks en leer je wat je zelf thuis kunt doen om ook de egels goed de winter door te helpen.

Locatie: Bibliotheek Voorschoten
Datum: zaterdag 17 februari 2024
Tijd: van 14.30 uur tot 15.30 uur
Kosten: €3,00 per persoon
Leeftijd: 4-99 jaar
Kinderen onder de 8 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassenen deelnemen, dus ouders/grootouders/oppas doe gezellig mee!

Back to the agenda.