Introductie Familieopstellingen - Toen ik je zag
Deze maand draait in het Filmhuis Wassenaar de indrukwekkende film 'Toen ik je zag' naar het boek van Isa Hoes. In de film wordt het leven met een bipolaire stoornis in beeld gebracht maar juist ook over leven met, en de liefde voor, iemand met een bipolaire stoornis. Hoeveel invloed je gezin en familieleven op je hebben gedurende je hele leven leer je tijdens de introductie familieopstellingen.

Op allerlei manieren heeft onze familie invloed op ons leven. Waarden en overtuigingen werken een leven lang door en beïnvloeden bijna automatisch onze keuzes, welke plek we innemen in ons gezin van herkomst, in ons huidige gezin, op ons werk, en de manier waarop we onze kinderen grootbrengen. Maar passen ze nog wel bij wie we willen zijn? Deze avond vertellen we je hoe je met een familieopstelling inzicht kunt krijgen in je familiedynamiek en waarom je de dingen blijft doen zoals je ze nu doet, zelfs als je dat helemaal niet zo wilt.

Ervaren coaches Margreet Houdijk en Anita van Schie vertellen er alles over. Je hoeft geen voorkennis te hebben, we willen je uitnodigen stil te staan bij jezelf en mogelijke vragen die je hebt, die je niet goed kunt plaatsen maar die wel van invloed zijn op je leven.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Datum: donderdag 6 april 2023
Tijd: van 19.30 uur tot 21:00 uur
Kosten: leden € 7,50, niet-leden € 10,00


Thu Apr 6 7:30 pm

Back to the agenda.