MindGym - Wouter de Jong
STUUR JE BREIN NAAR DE SPORTSCHOOL!

Een goede gezondheid begint in je hoofd. Want je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je ook je hersenen trainen. Met deze wetenschap transformeert Wouter de Jong elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Zelfs de meest nuchteren onder ons.

Door zijn prikkelende mix van theorie, oefening, interactie, reflectie, muziek en video inspireert hij niet alleen, maar activeert uit je comfortzone te stappen zonder te dwingen.

De presentatie is gericht op volwassenen en de boeken die hij hiervoor heeft geschreven. Aansluitend is er mogelijkheid tot het kopen/signeren van zijn boeken (hiervoor is geen aanmelding vereist) en hierbij zijn uiteraard ook de bekende jeugd reeks Superkrachten voor je hoofd verkrijgbaar.

Wouter geeft het startschot voor de 'maand van de Vitaliteit' waarbij fit in Wassenaar en de Bibliotheek Wassenaar de handen ineen hebben geslagen om dit thema van de Nederland leest maand dit jaar extra aandacht te geven in heel de Gemeente bij verschillende locaties!

Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Datum: zaterdag 5 november 14:15 uur (algemene opening Vitaliteitsmarkt 14:00 uur)
Tijd: van 14.15 uur tot 15.10 uur, aansluitend tijd voor signeren tot 16.00 uur
Kosten: gratis
De toegang is gratis maar beperkt, dus wees er snel bij!

Back to the agenda.